Nieuwe Hut in Waterrijk

zaterdag, november 22, 2008

Binnen schiet het ook al lekker op, de zogenaamde 'smeervloer' ligt er in. Op de betonplaten worden de binnenmuren en alle leidingen gelegd (electra, verwarming, gas en water). Als dat er allemaal goed in ligt, dan wordt een laag van 7cm beton gegoten, de smeervloer. Dit is dan de werkelijke loopvloer.

Hier een paar foto's van "voor" en "na" het leggen van de smeervloer. Je ziet dat 'effe een gaatje boren' straks best link kan zijn.

Voor en na, ter hoogte van de meterkast, garderobe en wachtkamer:






Dat blok waar al die rode en blauwe buizen naar toe gaan is het "verdeelblok" van de verwarming van de begane grond. Hier komen dus alle verwarmingsslangen samen en gaat er een stel (dikke) buizen naar de CV op zolder. Het wordt straks omtimmerd en zit in de nis van de garderobe. Leuk bijverschijnsel is dat de jassen zo een 'gratis' verwarming hebben.


Hier ook wat voor-en-na foto's van de badkamer. Doordat we daar vloerverwarming krijgen, is het helemaal bal met de buizen in de vloer. Ter hoogte van de twee zichtbare uitsparingen in de smeervloer, komen bad en douche. De vloer van de inloopdouche wordt later met de hand gedaan omdat deze iets moet aflopen.




1 Comments:

Een reactie posten

<< Home