Nieuwe Hut in Waterrijk

zaterdag, oktober 04, 2008

De 'oude hut' is verkocht! Het ging opeens erg snel: op donderdag 10:00 was er een bezichtiging (van mensen die op één dag maar liefst 8 huizen hebben bekeken). Rond 17:00 kregen we een (erg laag) bod van ze; waarop wij direct een 'ja doewie' tegenbod hebben gedaan (lees: er bijna niets van af gehaald). Binnen een half uur kregen we een zeer goed bod en -na nog een paar keer bellen- hebben we een erg goede deal gemaakt... Tussen de bezichtiging en deal zat 10 uur!

Ook is het erg fijn dat we de oplevertijd hebben weten te zetten op 15 mei 09; dat is dus de laatste datum waarop we het huis uit moeten - eerder mag wel.

Gisteren hebben we bij ons thuis de koopakte getekend.

Alles is natuurlijk onder voorbehoud dat ze de financiering rond kunnen krijgen. Deze termijn loopt tot 23 oktober.

En deze is op:

2 Comments:

  • Gefeliciteerd!!!!!!
    Hierover hoef je nu geen zorgen meer te maken.

    By Blogger Petra, at 4 okt 2008, 20:12:00  

  • Hieperdepiep....

    Ook wij hebben een fles champagne door onze keeltjes laten lopen en zijn nu dus nog steeds behoorlijk aangeschoten, dat snap je. Spijker in ons hoofd en zo, maar dat kan ons NIETS schelen.

    Nadat iedereen had gezegd dat het jullie wel niet zou lukken om binnen een redelijke termijn je huis te verkopen in deze zware tijden, kunnen wij al die mensen triomfantelijk in de ogen kijken.

    Nog even 23 oktober afwachten en dan kunnen we helemaal los!

    Maar even p.s. : het is toch ook een fijn huis?

    By Blogger pap en mam, at 4 okt 2008, 23:57:00  

Een reactie posten

<< Home