Nieuwe Hut in Waterrijk

dinsdag, december 04, 2007

HET bewijs dat we formeel gezien nu toch echt de eerste stap hebben gezet: de bouwaanvraag. De gemeente zet alle ingezonden bouwaanvragen -iedere donderdag- in de Woerdense Courant. Twee hele regels:

Daarna begint het grote wachten. Eerst dat de Welstand het nu dan ook formeel goedkeurt (dan krijg je een voorlopige bouwvergunning). Daarna ligt het ontwerp 'ter inzage' 6 weken op het stadhuis. ALS dan niemand wat te zeuren heeft, krijg je een 'onherroepelijke bouwvergunning'. ... DAN mag je gaan timmeren.

2 Comments:

  • Terug van meer dan 4 weken weggeweest en - zie daar ! - eindelijk wat goede ontwikkelingen. Het blijft ons een raadsel waarom ze zo moeilijk doen daar in Woerden als wij in achterstallige kranten lezen dat er in b.v. Almere "geheel naar eigen inzicht" mag worden gebouwd op de ingelote percelen ....

    By Anonymous Anoniem, at 5 dec 2007, 09:58:00  

  • Als iemand wat te zeuren heeft, dan graag naam en adres erbij. Belachelijk dat je 6 weken moet afwachten of iemand commentaar op je plannen heeft. Ik vind het behoorlijk lang. Maar in ieder geval gefeliciteerd, jullie zijn er bijna.

    By Anonymous Anoniem, at 6 dec 2007, 15:57:00  

Een reactie posten

<< Home